Wordt nu donateur: gratis naar Oranjemuseum

Direct naar het aanmeldingsformulier!

De SVFN Holten organiseert elk jaar in Holten Koningsdag en de herdenkingen op de Canadese Begraafplaats en bij het monument aan de Molenbelterweg. Daarnaast wordt er op kerstavond jaarlijks een plechtigheid georganiseerd op de Canadese Begraafplaats, waar door Holtense schoolkinderen bij elk van de 1394 graven een herinneringslicht geplaatst wordt.

Om dit alles financieel mogelijk te maken ontvangt de S.V.N.F. een bescheiden subsidie van de Gemeente Rijssen-Holten. Veel belangrijker zijn de donateursgelden en bijdragen van enkele lokale verenigingen en bedrijven.

Als dank voor de veelal jaren bestaande financiële ondersteuning kunnen wij alle bestaande en nieuwe donateurs in samenwerking met het Oranjemuseum in Diepenheim éénmalig een gratis bezoek aanbieden aan bovengenoemd museum (geldig voor 2 personen en kinderen tot 12 jaar).
Het Oranjemuseum bevindt zich op het erf van het Nieuwe Haghuis in Diepenheim en past geheel in de internationale Oranjeroute. Deze route loopt langs alle plaatsen, paleizen en kastelen die banden hebben met Nassau en Oranje.

 

Wordt donateur!
Vul hieronder uw gegevens in om donateur te worden voor de Viering van de Nationale Feestdagen in Holten.

Uw jaarlijkse bijdrage is vrij te kiezen, in verband met kosten van innen vragen wij u een minimumbedrag van 5 euro per jaar te hanteren. Gemiddeld geven onze donateurs 9 euro per jaar. Uw donatie wordt jaarlijks via automatische incasso geïnd. U kunt op elk moment de donatie weer opzeggen.