De stichting


Over ons
De Stichting Viering Nationale Feestdagen (S.V.N.F.) Holten organiseert en faciliteert de nationale herdenkingen en feesten.  Voorbeelden zijn de herdenking op 4 mei, festiviteiten op 5 mei en Koningsdag. Tevens organiseert ze de plechtigheid op Kerstavond op de Canadese Begraafplaats.
Het bestuur van deze zelfstandige stichting bestaat uit inwoners uit Holten. De stichting is een particuliere organisatie die weliswaar zelfstandig opereert, maar zeer hecht aan haar relaties met de gemeente Rijssen-Holten en alle andere organisaties. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het bestuur via de contactpagina op deze site Zij helpt u graag verder of brengt u in contact met de juiste personen.

ondersteun de gedachte
De stichting is onafhankelijk en zonder winstoogmerk. Indien u het belang van deze gedachte, herdenken en vieren, een warm hart toedraagt kunt u donateur worden. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur via info@svnf.nl. Elke contributie is welkom; de stichting hanteert geen minimum bedrag.
Eenmalige giften kunt u, desgewenst onder vermelding van uw voorkeur van bestemming, overmaken op (IBAN) rekeningnummer  NL73RABO0328561894 van de Rabobank te Holten, ter attentie van SVNF Holten.

Neem contact met ons op!
Onze contact gegevens vindt u op de pagina contact.

 

Privacybeleid website
Een toelichting op ons privacybeleid voor deze website is hier te vinden.