Kerstavond 2020

Het jaar 2020 waarin we 75 jaar vrijheid uitbundig hadden willen vieren is abrupt door het Coronavirus verstoord. Dit jaar konden helaas de herdenkingen en vieringen niet of maar in zeer beperkte mate georganiseerd worden. Op dit moment bevinden we ons in een tweede coronavirus-golf waarvan het einde nog niet in zicht is.

Jaarlijks plaatsen scholieren van de Holtense basisscholen op kerstavond kaarsen bij de graven van alle gevallenen die op de Canadese begraafplaats in Holten begraven liggen. Dit jaar zal door de huidige coronamaatregelen deze ceremonie helaas niet plaats kunnen vinden met publiek erbij.

Als bestuur van de Stichting Viering Nationale Feestdagen (SVNF) spijt het ons dat we dit jaar geen herdenking kunnen organiseren, het zou onverantwoord zijn om met zeer veel bezoekers deze avond samen te zijn. Uiteraard zullen er door onze organisatie op 24 december kaarsen geplaatst worden bij elk graf, maar zonder publiek.

Het op kerstavond bezichtigen van de kaarsen op de Canadese begraafplaats is volledig op eigen risico. Wij adviseren iedereen hierbij de geldende coronamaatregelen strikt op te volgen.

De SVNF hoopt op uw begrip hiervoor en wenst u een goede gezondheid in deze lastige tijden. Tevens wensen wij U prettige  Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Sociaal bezig?Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email