Kaarten herdenking 75 jaar

Voor de herdenking in de ochtend op 4 mei 2020 op de Canadese Begraafplaats is een toegangskaart verplicht. Er zijn geen kosten aan deze kaarten of de verplichte shuttlebus verbonden. De organisatie van deze (speciale) herdenking ligt in handen van de organisatie Welcome Again Veterans (WAV) in Holten. Onze stichting SVNF en die van het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats Holten zijn verantwoordelijk voor de ceremoniële invulling en logistieke zaken.
  • Entreekaarten (tevens vervoersbewijs) zijn vanaf 14 april 2020 af te halen bij de Infobalie van het Kulturhus: Smidsbelt 6 te Holten. Reserveren is niet mogelijk.
  • De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.
    Extra openingstijden:  14 april ’s van 19.00 – 21.00 uur, zaterdag 2 mei van 9.00 – 13.00 uur en maandag 4 mei vanaf 8.00 uur.
  • voor meer informatie of groepsboekingen ga naar de website van de WAV (www.welcomeagainveteransholten.nl)

Let op: alleen per bus!
De begraafplaats en omgeving zijn op 4 mei volledig afgesloten voor al het verkeer, ook voor voetgangers en minder-validen. De locatie is alleen bereikbaar per verplichte, gratis shuttlebus. Opstapplaatsen zijn Industrieterrein Vletgaarsmaten en het NS Station. De shuttlebus is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Sociaal bezig?Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email